Denuncien a Brussel·les l’eslògan d’Albiol

L'alcalde es presenta a la reelecció amb un cartell que diu "Netejant Badalona"
Albiol 'Netejant Badalona'
Albiol 'Netejant Badalona'

La portaveu d’Esquerra Unida a l’Eurocambra, Marina Albiol, ha denunciat davant la Comissió Europea l’eslògan amb connotacions xenòfobes que protagonitza el candidat del PP i actual alcalde de Badalona, Xavier Garcia Albiol.

L’eurodiputada entén que el cartell del candidat a la reelecció on apareix l’eslògan “Netejant Badalona” vulnera la decisió marc del Consell Europe sobre la lluita contra el racisme i la xenofòbia. Albiol reclama a l’ens supraestatal que “retiri una campanya que atempta contra la legislació”.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides