El 15-M torna a escena

El moviment d'indignats convoca una macro assemblea durant la jornada de reflexió
15-M
15-M

El 15-M, un moviment espontani que va canalitzar la indignació de la ciutadania amb la classe política, compleix quatre anys aquest mes de maig. I per celebrar-ho, els seus representants han convocat una concentració i una assemblea amb “contingut polític” a les places on va sorgir per al proper 23 de maig, dia de reflexió abans de la cita amb les urnes per les municipals i autonòmiques.

El 21 de maig de 2011, centenars de persones es van concentrar a diverses places i carrers de les principals ciutats espanyoles, també durant la jornada de reflexió electoral, per desafiar la prohibició de la Junta Electoral Central de celebrar manifestacions i concentracions de contingut polític.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides