La Policia deté dos tècnics vaguistes de Movistar més

Des que UGT i CCOO van desactivar la seva vaga, s'han efectuat nou arrestos
vaga movistar
vaga movistar

Dues detencions efectuades aquest dijous a Madrid eleven a nou el nombre de tècnics de Movistar que fan vaga arrestats després que UGT i CCOO, els sindicats majoritaris, van pactar i van desconvocar les aturades que tenien previstes.

Als dos darrers detinguts els atribueixen suposats sabotatges a instal·lacions de l’operadora durant les jornades de protesta contra les precàries condicions laborals dels tècnics que treballen subcontractats per a la multinacional. En concret, danys greus als cables telefònics que han tallat la connexió de centenars de clients.

Fonts policials també culpen als detinguts dels darrers dies de coaccions i amenaces i danys contra els treballadors de les empreses subcontractades, informa Público.

La vaga indefinida, convocada el 28 de març a Madrid per CGT, AST i Co Bas i estesa des del dia 7 d’abril arreu d’Espanya, continua. Els treballadors que mantenen la #resistènciaMovistar troben insuficient l’acord assolit i denuncien repressió contra els vaguistes. CGT remarca que CCOO i UGT no poden desconvocar la vaga indefinida i sosté que s’atempta contra la llibertat sindical i que la Policia contribueix a silenciar el conflicte laboral de Movistar.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides