Vaga contra l’ERO dels Sumarroca

EMTE vol acomiadar 195 persones, 87 d'elles a Catalunya
carles sumarroca claverol
carles sumarroca claverol

Els treballadors d’EMTE fan vaga aquest dijous durant dues hores, de 10 a 12 h, als centres de treball que aquest grup té a tot Catalunya com a protesta contra els 195 acomiadaments previstos arreu de l’Estat per un ERO.

L’abril, EMTE va anunciar aquest expedient que, a Catalunya, enviarà a l’atur a 87 empleats: 37 d’El Prat de Llobregat, 36 de Barcelona i 14 de Girona.

CCOO assenyala que es tracta del tercer expedient a EMTE els darrers dos anys i denuncia que aquest grup vol suprimir diverses línies de negoci.

Els Sumarroca
EMTE, històricament una de les grans concessionàries de la Generalitat de Catalunya, fa anys que arrossega problemes laborals.

El grup és propietat de la família Sumarroca, una de les fundadores de Convergència Democràtica de Catalunya (CDC), i és un dels investigats per haver ingressat, suposadament, comissions il·legals a societats de Jordi Pujol Ferrusola. De fet, Carles Sumarroca Coixet i el seu fill Carles Sumarroca Claverol estan imputats en el cas del fill primogènit de Jordi Pujol.

A més, els Sumarroca han vist com els Miarnau els han arrabassat enguany el poder en la cúpula de la constructora Comsa Emte: Carles Sumarroca jr. ha perdut la vicepresidència i ara només queda un membre d’aquesta família, Albert Sumarroca, en el consell.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides