Els problemes econòmics ofeguen Convergència

A més de vendre's la seu central, apujarà les quotes dels seus afiliats
artur mas
artur mas

De la complicada situació econòmica que pateix Convergència Democràtica de Catalunya no només en dóna fe l’anunci de la venda de la seu central, ubicada al carrer Còrsega de Barcelona: el partit que fundà Jordi Pujol també preveu incrementar considerablement les quotes que paguen els seus afiliats per intentar tapar a corre-cuita el forat.

L’ofec econòmic obliga aquest partit, en el context d’un any d’eleccions, a la venda del seu edifici més emblemàtic, que ha estat l’aval de la fiança lliurat per si es dictés una sentència condemnatòria sobre el suposat desviament de fons del cas del Palau de la Música.

CDC va oferir a la Justícia que 15 seus convergents substituïssin la del carrer Còrsega, venuda a un grup immobiliari de Hong Kong, com a aval i la Fiscalia Anticorrupció ha sol·licitat aquest dimecres que tots aquests edificis s’acceptin com a garantia de la fiança i que CDC lliuri encara més béns que cobreixin l’import del suposat espoli del Palau, xifrat en un principi en 3,2 milions d’euros i apujat ara fins als 6,6 milions.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides