El TSJC també dóna la raó als treballadors de Panrico

La demanda de l'empresa per suposada vaga il·legal, tombada
panrico
panrico

El Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) ha coincidit amb el criteri del Jutjat Social número 3 de Sabadell i ha tombat la demanda presentada per Panrico, que al·legava suposats danys i perjudicis generats per la vaga dels seus empleats a la planta de Santa Perpètua de Mogoda, que l’empresa trobava abusiva i il·legal.

El 28 d’agost del 2014, el jutjat de Sabadell va dictaminar que aquella vaga va ser “totalment legal” i va indicar que Panrico havia incomplert les condicions pactades en el conveni col·lectiu. Tanmateix considerava que la vaga exigia el compliment dels acords salarials i de les garanties d’ocupació pactades.

El TSJC, amb la seva decisió, dóna la raó als treballadors i confirma la sentència del passat mes d’agost.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides