Homs qüestiona l’actuació a Reus del jutge del cas Innova

No veu normal que faci un cafè a la plaça mentre la primera tinent d'alcalde es trobava al calabós
francesc homs
francesc homs

El conseller de la Presidència, Francesc Homs, ha titlat de desproporcionada l’actuació engegada a Reus vinculada al cas Innova i ha manifestat els seus dubtes sobre si l’actuació judicial s’ha ajustat a la legalitat pel que fa a la durada de la detenció de la primera tinent d’alcalde de la localitat i als “moviments del jutge”.

Sobre la detenció de la primera tinent d’alcalde Teresa Gomis, de CiU, Homs considera que “no hi ha hagut cap mena de proporcionalitat” i que ha rebut un tracte més propi d’un acusat de terrorisme.

El portaveu del Govern ha assenyalat que mentre la tinent d’alcalde “portava tres dies al calabós i el jutge estava fent un cafè tranquil·lament a la plaça”. “I això ho ha vist molta gent i la gent no ho acaba d’entendre”, ha afegit.

El cas Innova i Vila-seca
En la roda de premsa posterior al Consell Executiu del passat 28 d’abril, al conseller Homs li van preguntar si creia que Gomis hauria de deixar el seu càrrec i va assenyalar com “el precedent que coneixem” que “si jo no recordo malament, aquest mateix jutge que està al capdavant d’aquesta operació va imputar tot l’Ajuntament de Vila-seca i després l’Audiència Provincial de Tarragona va dir que no hi havia cap motiu ni cap raó”.

En realitat, quan l’Audiència Provincial de Tarragona va acceptar el recurs presentat per l’alcalde de Vila-seca, Josep Poblet, la peça sobre la construcció d’un CAP a la localitat es va separar del cas Innova i va passar a mans dels Jutjats d’Instrucció de Tarragona. L’Audiència va traslladar-lo perquè el jutjat de Reus no era competent i Poblet segueix estant imputat.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides