Mas trenca amb el Majestic

L'hotel d'un íntim dels Pujol ha estat la seu de les nits electorals convergents
Sense títol
Sense títol

Convergència i Unió no viurà la jornada del 24 de maig en la seva seu tradicional durant les cites electorals, l’hotel Majestic, ubicat al Passeig de Gràcia de Barcelona, des del balcó del qual Jordi Pujol va saludar tants cops la seva claca.

Amb l’elecció d’un nou destí, encara no revelat, fonts convergents assenyalen que es vol deixar enrere una etapa i encetar una altra, mitjançant un procés de refundació impulsat pel coordinador general Josep Rull.

A l’escenari on CiU va celebrar tantes victòries electorals, a més, van tenir lloc, el 1996, les reunions per pactar la governabilitat de l’Estat entre Jordi Pujol i José María Aznar -el conegut pacte del Majestic-.

Es tracta de l’hotel del pujolisme, propietat d’un íntim dels Pujol, Olegario Soldevila, antic membre del consell d’administració de Banca Catalana. Com ha publicat EL TRIANGLE, quan Jordi Pujol manava, Soldevila va rebre un préstec de 22 milions d’euros per part de l’Institut Català de Finances per a les seves empreses en crisi, com la desapareguda Mitasa, dels quals va retornar una part ínfima.

Aquells temps han quedat enrere. CDC ha anunciat que es vendrà la seva seu del carrer Còrsega i, poc després, CiU abandona el Majestic, que està en venda, segons ha pogut saber EL TRIANGLE, per un preu d’uns 200 milions d’euros.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides