Per què no ha assistit CiU a la trobada amb la Xarxa anti-repressió?

Xarxa anti-repressió de familiars de detingudes
Xarxa anti-repressió de familiars de detingudes

PSC, ERC, ICV-EUiA i la CUP han assistit aquest dijous a la reunió convocada per la Xarxa anti-repressió de familiars de detingudes que s’ha celebrat al Parlament. No han assistit, doncs, ni PP, ni C’s, ni CiU. Les portaveus de la Xarxa han explicat que la federació ha excusat la seva absència a la trobada “per motius d’agenda”. Perquè cap dels seus 50 diputats –el segon grup en nombre de parlamentaris és ERC amb 21- ha trobat un forat a la seva agenda per assistir-hi.

La trobada arribava un dia després de conèixer l’ordre d’ingrés a la presó dels vuit encausats per l’acció ‘Aturem el Parlament’. Malgrat l’absència, les portaveus de la Xarxa han assegurat que CiU ha mostrat “bona predisposició” per celebrar una futura reunió per escoltar les seves exigències, que no són altres que el rebuig als judicis condemnatoris sense proves, que s’investigui la situació dels expedients interns dels Mossos o que ni la Generalitat ni el Parlament es personin en causes judicials, perquè per això ja hi ha el ministeri fiscal.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides