La Justícia reobre el cas de l’espionatge a can Barça

El jutge estima els recursos del club i d'Oriol Giralt pels encàrrecs a Método 3
oliver
oliver

El cas dels espionatges encarregats per la Junta Directiva de Joan Laporta, arxivat fa un mes, torna a remenar la cua. El Jutjat d’Instrucció número 24 de Barcelona ha estimat els recursos de reforma interposats pel FC Barcelona i pel soci de l’entitat blaugrana Oriol Giralt i ha reobert l’afer dels informes de Método 3, publica Mundo Deportivo.

Julián Peribáñez, detectiu de l’agència, ha estat citat per declarar sobre aquells treballs, suposadament encarregats per Xavier Martorell, l’excap de seguretat del Barça, i per l’exdirector general Joan Oliver.

Aquells informes, que es van pagar amb diners del Barça, són el producte de seguiments a periodistes, exparelles de Joan Laporta i polítics, i no tenen justificació amb les activitats pròpies del club.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides