La Guàrdia Civil deté la primera tinent d’alcalde de Reus pel cas Innova

Es produeixen 25 escorcolls i set detencions
Título de la imagen
Título de la imagen

La Guàrdia Civil registra, des de les 9h d’aquest dimarts, diverses dependències sanitàries i institucionals de Reus. 25 escorcolls simultanis. El Jutjat d’Instrucció número 3 del municipi ha executat un operatiu en relació amb el cas Innova. S’ha confirmat la detenció de la primera tinent d’alcalde, Teresa Gomis, de CiU, i de sis persones més.

Els escorcolls estan relacionats amb l’entramat corrupte orquestrat al voltant de l’Hospital Sant Joan i les empreses proveïdores dels serveis sanitaris. Fa dos anys que es va iniciar el macroprocés que esquitxa, entre altres, dirigents de CiU i del PSC i pel qual hi ha imputades una cinquantena de persones, entre les quals, dos dels tres darrers directors del Servei Català de la Salut, Josep Prat i Carles Manté.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides