Villar va votar a favor de Qatar 2022 a canvi de 200 milions per al Barça

Un diari anglès destapa una altra polèmica de l'emirat
Rosell Qatar
Rosell Qatar

Nova polèmica derivada del Mundial de futbol que s’ha de celebrar a Qatar el 2022. L’emirat s’hauria gastat uns 24.700 milions d’euros per aconseguir guanyar als Estats Units la disputa per ser la seu d’aquest torneig, segons publica el Daily Mail.

El diari anglès publica el llistat de persones que s’haurien beneficiat del seu càrrec per rebre part d’aquests diners, i entre elles hi ha el president de la Federació Espanyola de Futbol, Ángel María Villar.

El mateix diari publica també la relació de bens i serveis, com acords de patrocini, per a l’emirat. Uns 150 milions de lliures, 210 ME, se’ls hauria endut el Barça per un acord de patrocini amb Qatar Airways, una quantitat que hauria servit per a garantir el vot de Villar a favor de la seu qatariana.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides