Un codirector de ‘Ciutat Morta’ denuncia “una venjança” de l’Ajuntament

El regidor Jaume Ciurana deixa Xavier Artigas sense feina a l'Institut de Cultura
trias xapo artigas ciutat morta
trias xapo artigas ciutat morta

Xavier Artigas, un dels codirectors del documental Ciutat Morta, ha estat descartat com a documentalista de l’Institut de Cultura de Barcelona (ICUB) pel tinent d’alcalde de Cultura de l’Ajuntament de Barcelona, Jaume Ciurana, publica la Directa.

Artigas ha col·laborat regularment amb diversos encàrrecs per a l’àrea de festes i tradicions de l’ICUB els darrers cinc anys. Es tractava d'”una sèrie de feines assegurades com a documentalista, la qual cosa representava la meva principal font d’ingressos“, ha declarat al mateix digital.

“Venjança personal”
El codirector de Ciutat Morta assegura que un alt càrrec de l’ICUB li va dir que “què t’esperaves, la veritat és que la vau liar bastant amb Ciutat Morta” i que “Després de lo del premi Ciutat de Barcelona [ambdós codirectors es van negar a rebre’l de mans de l’alcalde Xavier Trias], quan ells es van assabentar que treballaves per nosaltres lo primer que van fer és demanar-nos tot lo que havies fet, però tot eh, tot, els vídeos, quan vas començar…”, ha relatat a la Directa.

Artigas assenyala, a més, que Ciurana havia lloat la seva feina públicament i que la decisió de contractar una altra persona respon a “una venjança personal per motius polítics”.

La primera -i fins ara l’única- piulada de Ciurana aquest dilluns a Twitter ha estat:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides