Sala-i-Martin anuncia que tindrà un programa a TV3

'Economia en colors' no ha estat confirmat encara per Televisió de Catalunya
xavier sala i martin
xavier sala i martin

No ho ha confirmat encara TV3, però sí qui assegura que serà una de les futures estrelles de la graella del canal principal de la televisió pública catalana. L’economista Xavier Sala-i-Martin, que actualment col·labora a Divendres, de la mateixa casa, ha explicat aquest divendres a RAC1 que aviat començarà a gravar Economia en colors, un espai que s’emetrà, diu, la temporada vinent.

Així doncs, el catedràtic i docent a la Universitat de Columbia, sumarà un altre púlpit mediàtic més -és un habitual a RAC1-, aquest propi, des d’on podrà difondre la seva visió ultraliberal de l’economia.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides