Convergència es ven la seu nacional

N'adquirirà una més econòmica
seu CDC
seu CDC

Convergència Democràtica de Catalunya s’apunta al low cost: abandonarà la seva seu nacional, situada al carrer Còrsega de Barcelona, i s’instal·larà en una altra més barata. A més, el partit amb més pes al Govern ha dipositat altres béns immobles que substituiran aquest edifici com a garantia de pagament en el jutjat que s’encarrega del cas del Palau de la Música.

La seu del carrer Còrsega número 333 de Barcelona ha estat venuda a Platinum, un grup inversor de Hong Kong, per reduir despeses. CDC es traslladarà a una altra seu més funcional i econòmica, segons s’ha comunicat als militants convergents, amb l’objectiu de complir el pla de reducció d’un 30% de la despesa corrent.

Francesc Sánchez, coordinador de règim intern i de comunicació de Convergència, ha remarcat que aquesta operació és possible perquè la seu no estava embargada, sinó lliurada com a aval de pagament al jutjat.

El mateix Sánchez ha afirmat que s’ampliaran els detalls de la venda quan s’adquireixi la nova seu, la ubicació de la qual no s’ha facilitat. La previsió de CDC és efectuar el trasllat després de les eleccions del 27 de setembre.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides