Cuatrecasas perd dos socis en plena tempesta

Jesús Mardomingo i Antonio Hierro, dos històrics, pleguen coincidint amb la condemna a l'expresident del bufet
emilio cuatrecasas
emilio cuatrecasas

Coincidint amb la condemna a Emilio Cuatrecasas, expresident del despatx d’advocats Cuatrecasas, dos dels seus socis han plegat, publica El Confidencial, tot al·legant discrepàncies amb la direcció, el màxim responsable de la qual ara és Rafael Fontana, president des de l’any passat. Es tracta de Jesús Mardomingo, especialitzat en reestructuracions del sector financer -que s’incorpora a Dentons-, i Antonio Hierro, expert en arbitratge.

Fonts del despatx citades pel mateix digital asseguren que aquestes baixes -de socis de primera classe- s’expliquen per motius personals i no estan relacionades amb la condemna a dos anys de presó, a la devolució de 4,1 milions a Hisenda i al pagament d’una multa d’1,5 milions d’euros per frau fiscal imposada a Emilio Cuatrecasas. En qualsevol cas, la pèrdua d’efectius es produeix en un moment particularment delicat pel que fa a la imatge pública del bufet.

La condemna és l’acord resultant d’una negociació engegada per evitar l’ingrés a la presó de qui ha estat responsable d’un dels principals despatxos d’advocats; en aquest sentit, Cuatrecasas ha tingut més fortuna que els condemnats pel cas Pallerols o Josep Lluís Núñez i el seu fill.

L’expresident del bufet va portar a terme “una successió de negocis simulats” per defraudar Hisenda entre el 2006 i el 2008, segons l’escrit de conformitat signat per la defensa i les acusacions.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides