Homs no dóna crèdit a De la Rosa

"Comprendrà que no contribueixi a donar veracitat a persones que han tingut la trajectòria que ens han demostrat que han tingut", ha dit el conseller
homs
homs

Al conseller de la Presidència i portaveu del Govern de la Generalitat, Francesc Homs, li ha canviat la cara quan ha hagut de respondre a una pregunta d’EL TRIANGLE aquest dimarts, durant la roda de premsa posterior a la reunió del Consell Executiu.

La compareixença es desenvolupava en el to institucional habitual amb una moderada distensió, però l’expressió d’Homs s’ha endurit un xic quan ha explicat que el Govern no ha tractat el contingut de la conversa entre el financer Javier de la Rosa i el ‘petit Nicolás’, revelada dijous passat a Público, en la qual el financer condemnat pels escàndols de KIO i de Grand Tibidabo explicava, entre moltes altres revelacions explosives, que l’empresari Felip Massot guarda diners a l’estranger del president Artur Mas i que el conseller Felip Puig va afavorir els negocis de Jordi Pujol Ferrusola i Gustavo Buesa.

Li confesso que no ho hem tractat [el tema de les confessions de De la Rosa]”, ha dit Homs. “Mirem de centrar-nos en aquelles coses que ens semblen rellevants i importants”, “el crèdit que poden tenir els protagonistes d’aquesta conversa ja ho dirimirà l’administració de Justícia”, ha respost.

Quan ja li feien una altra pregunta, però, Homs ha interromput per aclarir que “suposo que ja entenen que tot això: mentida, són falsedats, però, és clar, comprendrà que no contribueixi a donar veracitat a persones que han tingut la trajectòria que ens han demostrat que han tingut”. “Vostès mateixos sabran calibrar a on se situen les coses”, ha conclòs el conseller.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides