TV3 obrirà la campanya de les municipals amb una vaga

Els treballadors rebutgen la retallada dels sous i reclamen el conveni col·lectiu
brauli duart
brauli duart

Els dies 7 i 8 de maig, coincidint amb l’inici de la campanya electoral dels comicis municipals del 24 de maig, els treballadors de Televisió de Catalunya iniciaran una campanya de vagues parcials. El seu objectiu és manifestar-se contra la retallada salarial que han patit, del 5%, -tombada per la Justícia pel que fa als treballadors de Catalunya Ràdio– i reclamar que es recuperi el conveni col·lectiu.

Les aturades posteriors a l’arrencada de la campanya es definiran a partir del 27 d’abril i duraran, simbòlicament, el mateix que els controvertits blocs electorals. Els treballadors esperen que les seves aturades afectin els serveis informatius i altres àrees, i reclamen també que s’estableixi un salari màxim per als directius, que s’abonin els diners descomptats per la retallada salarial des del 2011 i que s’enforteixi la producció pròpia, entre altres reivindicacions.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides