Una empresària reconeix haver pagat comissions a l’ex sogre del Júnior

Cutillas, de Focio, passa la responsabilitat de la 'mossegada' a COPISA
Laura Cotillas al Parlament
Laura Cotillas al Parlament

“Mai hem pagat cap comissió il·legal. Mai ens hem reunit amb Pujol Ferrusola. Mai cap particular ens ha extorsionat. Només hem pagat una comissió d’intermediació que, segons ens van assegurar des de COPISA, va dur a terme el senyor Gironès“, ha exposat aquest dilluns, l’empresària Laura Cutillas, de Focio, a la comissió parlamentària que investiga el frau i la corrupció.

“Si el meu pare hagués estat viu hauria estat més fàcil saber la veritat. Vam preguntar a COPISA i ens va dir que el senyor Gironès havia intervingut i per això paguem l’1%”, ha explicat Cutillas, la situació en què es va trobar la seva empresa, Focio, alhora de vendre una finca que hi ha a l’Hospitalet i que volia comprar COPISA. L’empresària ha assegurat que no sabia si l’ex sogre de Pujol Ferrusola, Ramon Gironès, havia intervingut com a intermediari. “Vam preguntar a COPISA i ens van dir que sí que hi havia intermediat, per això vam pagar”, ha explicat l’empresària, qui ha dit, en contra d’allò que és habitual, no tenir cap contracte per la intermediació.

Cutillas ha dit que es va assabentar de la comissió del 3% que suposadament es va endur l’ex sogre del Júnior quan la va trucar la UDEF. “Em vaig quedar com et quedaries tu”, ha dit al diputat que li ha preguntat. “No sabem perquè COPISA va acabar pagant al senyor Pujol Ferrusola”, ha afegit.

Segons la UDEF, Gironès va visitar la família Cutillas per reclamar el pagament d’una ‘mossegada’ per la venta d’uns terrenys a l’Hospitalet per valor de 30 milions d’euros. La família hauria pagat l’1%, 139.735 euros, més IVA.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

NOTES ESPECIALS

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.