Rato serà investigat per cinc delictes fiscals, blanqueig i alçament de béns

La instrucció recau en Fernando Andreu, de l'Audiència Nacional, i Anticorrupció assumeix la investigació
Rato i Blesa
Rato i Blesa

El cas de l’exvicepresident del Govern espanyol Rodrigo Rato ha estat remès al jutge de l’Audiència Nacional Fernando Andreu, que haurà de decidir si suma aquestes indagacions a les del sumari per la sortida a Borsa de Bankia.

El titular del jutjat central número 4 rep el cas de part del jutjat d’Instrucció número 21 de Madrid, que s’ha inhibit. La Fiscalia Anticorrupció s’encarregarà de l’afer de Rato, una competència atorgada per la Fiscal General de l’Estat, Consuelo Madrigal, que basa la seva decisió en la gran transcendència social, mediàtica i jurídica dels fets sota investigació.

L’exdirector gerent del Fons Monetari Internacional serà investigat per Anticorrupció per cinc delictes contra Hisenda i per delictes de blanqueig de capitals i d’alçament de béns, “entre altres que puguin resultar de la investigació en curs”, ha decretat la Fiscal General aquest dilluns.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides