Les confidències de Javier de la Rosa sacsegen el ‘camargate’

El financer assegura que els Pujol van comprar la gravació a Método 3
Javier_de_la_Rosa
Javier_de_la_Rosa

La conversa de Javier de la Rosa amb Francisco Nicolás Gómez Iglesias, el ‘petit Nicolás’, gravada el passat mes de setembre a l’Hotel Meliá Castilla de Madrid i revelada la setmana passada per Público, conté una confessió del financer català que, si és certa, sacseja el relat de la difusió del camargate.

Entre moltes altres afirmacions explosives, De la Rosa explica al ‘petit Nicolàs’ una suposada confidència de Francisco Marco, director de Método 3, l’agència que va enregistrar la conversa d’Alícia Sánchez-Camacho i Vicky Álvarez, examant de Jordi Pujol jr. Segons ell, Marco va confessar-li que havia venut als Pujol material sensible de Método 3 per 600.000 euros, un pack que, suposadament, incloïa la gravació del dinar de La Camarga.

En concret, De la Rosa diu que “El primer que fan els Pujol és comprar tot el sensible per 600.000 euros”, que “m’ho va explicar ell [Marco]”, que “tenen tot ells [els Pujol], i amb això estan fent xantatge” i que “en aquesta conversa es va parlar de Jorge Fernández [el Ministre de l’Interior], que colpejava la seva dona, de les bogeries de Jorge Fernández…”.

Si fos així, caldria buscar els responsables de fer córrer l’àudio de La Camarga entre els Pujol!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides