Oriol Pujol va quintuplicar les seves inversions en un any

Hisenda considera que va comprar cotxes i cases amb les comissions del cas ITV
Oriol Pujol a la comissió sobre el frau i la corrupció
Oriol Pujol a la comissió sobre el frau i la corrupció

Oriol Pujol va quintuplicar les seves inversions financeres en un any. Un informe que l’Agència Tributària ha enviat a la jutgessa que du el cas ITV, pel qual està imputat el fill de l’expresident i la seva dona, Anna Vidal, per cobrar comissions il·legals en una trama presumpta de corrupció.

Segons l’informe, el 2008, “les operacions amb actius financers i altres valors mobiliaris” a nom d’Oriol Pujol tenien un valor de 731.137 euros. Tenia actius, la majoria bons i lletres del Tresor a Banco Popular, Telefónica, Prosegur, BBVA, i també a Ercros i La Seda. El 2009, afegeix el document, l’import de les operacions s’enfilava fins els 3,8 milions.

El matrimoni va comprar, a través d’una empresa a nom de Vidal, un Audi A6 valorat en 40.000 euros. També van adquirir dues residències, una a Lleida i l’altra a Girona. L’informe aixeca les sospites dels investigadors sobre l’origen d’aquest patrimoni, tenint el compte el sou de Pujol com a diputat. Hisenda considera que els treballa de Vidal eren “ficticis” i que servien per camuflar les comissions que el seu marit rebia per influència política.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides