Oriol Pujol va quintuplicar les seves inversions en un any

Hisenda considera que va comprar cotxes i cases amb les comissions del cas ITV
Oriol Pujol a la comissió sobre el frau i la corrupció
Oriol Pujol a la comissió sobre el frau i la corrupció

Oriol Pujol va quintuplicar les seves inversions financeres en un any. Un informe que l’Agència Tributària ha enviat a la jutgessa que du el cas ITV, pel qual està imputat el fill de l’expresident i la seva dona, Anna Vidal, per cobrar comissions il·legals en una trama presumpta de corrupció.

Segons l’informe, el 2008, “les operacions amb actius financers i altres valors mobiliaris” a nom d’Oriol Pujol tenien un valor de 731.137 euros. Tenia actius, la majoria bons i lletres del Tresor a Banco Popular, Telefónica, Prosegur, BBVA, i també a Ercros i La Seda. El 2009, afegeix el document, l’import de les operacions s’enfilava fins els 3,8 milions.

El matrimoni va comprar, a través d’una empresa a nom de Vidal, un Audi A6 valorat en 40.000 euros. També van adquirir dues residències, una a Lleida i l’altra a Girona. L’informe aixeca les sospites dels investigadors sobre l’origen d’aquest patrimoni, tenint el compte el sou de Pujol com a diputat. Hisenda considera que els treballa de Vidal eren “ficticis” i que servien per camuflar les comissions que el seu marit rebia per influència política.

(Visited 30 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari