La CUP planta el Ple perquè el Parlament “no ens representa”

Protesta dels tres diputats pel recurs de la cambra i el Govern contra l'absolució de l'Audiència
Fernàndez i Vallet abandonen l'hemicicle
Fernàndez i Vallet abandonen l'hemicicle

Els tres diputats del grup mixt del Parlament, de la CUP, s’han aixecat dels seus escons al capdamunt de l’hemicicle tan bon punt David Fernàndez ha preguntat el conseller Espadaler per l’actitud de la Cambra davant el bloqueig que van patir els diputats per activistes del 15-M. Fernàndez ha dit sentir “vergonya” pel recurs presentat per la Cambra i pel Govern contra la primera sentència absolutòria de l’Audiència, que ha acabat, de moment, amb la condemna, per part del Suprem, de vuit persones a tres anys de presó.

Fernàndez ha recordat que cap diputat va ser atès per lesions mentre que més d’un centenar de joves sí que van rebre assistència. “Què fa el Parlament i la Generalitat amb l’extrema dreta?”, ha preguntat al conseller, i ha afegit que tota l’operació estava dissenyada per criminalitzar el moviment de protesta ciutadana. El diputat ha lamentat que ni el Parlament ni la Generalitat s’hagin personat en el desfalc de Catalunya Bank, on alguns gestors-polítics van deixar un forat de 12.000 milions d’euros.

Amb els tres diputats dempeus davant els seus seients, Espadaler ha respost que se sent “més proper” a la sentència condemnatòria del Suprem que no pas a l’absolutòria de l’Audiència.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides