Quant costa alimentar i allotjar els cavalls de la Guàrdia Reial?

felip VI
felip VI

Enguany es pretenien destinar més de 632.000 euros al “subministrament d’alimentació i llit del bestiar equí per a la Guàrdia Reial” mitjançant una adjudicació que gestiona la Casa del Rei. La despesa l’assumeix el Ministeri de Defensa, segons fonts de la Casa Reial citades per Vozpópuli.

El període d’execució d’aquest contracte començava el passat 1 de gener del 2015 i durava un any. El novembre del 2014, però, no es va poder adjudicar aquest contracte perquè l‘oferta presentada no complia els requeriments del plec. Fonts de Defensa consultades pel mateix digital no aclareixen si es tornarà a licitar aquest contracte ni detallen quina empresa està prestant aquest servei enguany.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides