Els alcaldes de Tarragona i Cornellà, entre els nous imputats pels sobresous a la FMC

Aquest afer, vinculat al cas Mercuri, en totalitza 60
Títol de la imatge
Títol de la imatge

Una vintena de regidors i alcaldes han estat imputats per la jutgessa que investiga el cobrament de sobresous per part de membres de la Federació de Municipis de Catalunya (FMC), una derivada del cas Mercuri.

Entre els nous citats per declarar sobre les suposades irregularitats, que desfilaran pel jutjat a partir de la setmana que ve, hi ha els alcaldes socialistes de Tarragona i Cornellà, Josep Fèlix Ballesteros i Antonio Balmón, membres de l’antiga cúpula de la FMC. En total, hi ha una seixantena d’imputats per aquest cas. Entre els més recents també hi ha l’exalcaldessa de Badalona Maité Arqué.

Les investigacions van assenyalar l’expresident de l’ens supramunicipal i exalcalde socialista de Sabadell Manuel Bustos com el responsable de la compra amb diners públics de rellotges lliurats com a obsequis als membres de la cúpula de la FMC. Aquella despesa de 14.000 euros es va incloure en una partida de la FMC dedicada a cursos de formació sobre dret local que, suposadament, s’havia de destinar a publicitat i propaganda.

(Visited 39 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari