Puigcercós va informar Bono sobre ‘mossegades’ convergents

L'expresident d'ERC confirma el relat del llibre de l'exministre, però admet que no té proves
puigcercos
puigcercos

“Convergència i Unió tenia una xarxa d’influències a Catalunya i exigia abundants comissions en les adjudicacions d’obres públiques. Un veritable escàndol”. L’autenticitat d’aquesta confidència de l’expresident d’ERC Joan Puigcercós a José Bono, recollida al llibre Diario de un ministro, ha estat confirmat pel mateix Puigcercós, qui ha compartit uns minuts amb Bono, aquest dimecres, a RAC1.

Puigcercós, això sí, admet que no té proves que demostrin els fets explicats durant un sopar que va tenir lloc al Palacio de Buenavista: “Estava a l’aire. No ho vaig poder demostrar perquè cap empresari ho va reconèixer”.

Perles catalanes
Del grapat de perles contingudes en la segona part de les memòries de Bono destaquen, pel que fa a Catalunya, la suposada proposta d’Artur Mas a José Luis Rodríguez Zapatero per eliminar el terme “nació” de l’Estatut a canvi de rebre més finançament i l’atribució a Josep Antoni Duran i Lleida d’aquesta descripció de l’expresident Pujol: “és complicat, fosc, i molt més amic dels seus negocis que dels aliens. És normal que sigui així, però en el seu cas crida l’atenció”.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides