Puigcercós va informar Bono sobre ‘mossegades’ convergents

L'expresident d'ERC confirma el relat del llibre de l'exministre, però admet que no té proves
puigcercos
puigcercos

“Convergència i Unió tenia una xarxa d’influències a Catalunya i exigia abundants comissions en les adjudicacions d’obres públiques. Un veritable escàndol”. L’autenticitat d’aquesta confidència de l’expresident d’ERC Joan Puigcercós a José Bono, recollida al llibre Diario de un ministro, ha estat confirmat pel mateix Puigcercós, qui ha compartit uns minuts amb Bono, aquest dimecres, a RAC1.

Puigcercós, això sí, admet que no té proves que demostrin els fets explicats durant un sopar que va tenir lloc al Palacio de Buenavista: “Estava a l’aire. No ho vaig poder demostrar perquè cap empresari ho va reconèixer”.

Perles catalanes
Del grapat de perles contingudes en la segona part de les memòries de Bono destaquen, pel que fa a Catalunya, la suposada proposta d’Artur Mas a José Luis Rodríguez Zapatero per eliminar el terme “nació” de l’Estatut a canvi de rebre més finançament i l’atribució a Josep Antoni Duran i Lleida d’aquesta descripció de l’expresident Pujol: “és complicat, fosc, i molt més amic dels seus negocis que dels aliens. És normal que sigui així, però en el seu cas crida l’atenció”.

(Visited 41 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari