On han recol·locat Manel Prat, l’exdirector dels Mossos?

Manel Prat, Bonpreu
Manel Prat, Bonpreu

El 27 de maig de 2014, l’aleshores director dels Mossos d’Esquadra, Manel Prat, anunciava la seva dimissió “per motius estrictament personals”, després de la polèmica generada per la desastrosa gestió de la policia autonòmica, que va donar fins a set versions del succés que va deixar sense ull Ester Quintana, i que en cap moment va reconèixer que va ser arran de l’impacte d’una pilota de goma.

“No veig més recorregut professional”, deia Prat durant la compareixença que no va acceptar preguntes dels periodistes. Doncs el seu recorregut professional s’ha encaminat a la comunicació. L’excap dels Mossos és cap de comunicació i màrqueting de la cadena de supermercats BonPreu. Catosfera l’anuncia com a ponent de la conferíncia ‘Estratègia .CAT de Catalunya al món‘. És el que tenen els alts càrrecs polítics, que per molt dolenta que sigui la seva gestió pública, sempre cauen dempeus amb una bona feina a la privada.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides