Operació sorpresa contra el frau a Mercabarna

Les vendes de peix no declarades, en el punt de mira de l'Agència Tributària
mercat del peix mercabarna
mercat del peix mercabarna

Un centenar d’efectius de l’Agència Tributària s’han desplegat aquest dimarts al matí a Mercabarna per investigar parades i societats agremiades que podrien haver comès un frau amb vendes de peix no declarades.

Els Mossos d’Esquadra han donat suport al personal d’Hisenda en una operació en la qual s’han confiscat aparells electrònics, com telèfons mòbils, i documentació, i s’està obtenint informació dels ordinadors per treure l’aigua clara sobre la suposada ocultació de la comptabilitat real.

Fonts properes a la investigació citades per diversos mitjans calculen que les empreses sospitoses podrien haver defraudat el 30% de la seva facturació mitjançant la venda de part dels seus productes en diner negre.

No es preveuen detencions, segons els mateixos informadors, perquè es tracta d’una operació administrativa amb la qual es volen aconseguir regularitzacions. Les investigacions havien començat a mitjans del 2014.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides