Josep Pujol: “Als 30 anys era un tio bastant ric”

L'únic dels fills de l'expresident que no està imputat assegura estar "net amb Hisenda"
Josep Pujol Ferrusola, vídeoconferència al Parlament
Josep Pujol Ferrusola, vídeoconferència al Parlament

“Jo als 30 anys era un tio bastant ric i no he guanyat ni un duro amb la Generalitat”, s’ha retratat Josep Pujol Ferrusola, com a resum de la compareixença de l’únic dels fills de l’expresident que, de moment, no ha estat imputat. Josep s’ha negat a revelar si s’ha acollit a l’amnistia fiscal decretada per Montoro i s’ha considerat “bastant net o completament net” amb Hisenda.

Des de Miami, per mitjà de videoconferència, Josep ha participat aquest dilluns a la comissió parlamentària que investiga el frau i ha repetit la versió familiar sobre l’herència de l’avi Florenci. “Quan mor l’avi jo tenia 17 anys i m’ho podien haver explicat però no ho van fer. M’ho expliquen al 90, i al 92, el Jordi (Júnior) s’ocupa del tema, amb total confiança. Tampoc hi comptava massa“, ha dit.

“Ara he sabut que eren 2 milions de dòlars, 62 milions de pessetes. Mig milió per a cada germà i per a la mare. Inspecció d’Hisenda em va obrir una inspecció que es va tancar amb conformitat i que recollia tot el meu rendiment i patrimoni fins el 2011. Això no és una màfia. Jo em vaig administrar el meu llegat. Cadascú ha anat per lliure. No tenim informació d’aquella època. La Banca Reig no en l’ha donada. El meu avi era un senyor ric”, ha dit, per explicar l’origen de la deixa.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides