ERC retreu el paper de CiU a la Comissió Pujol

"Quina contribució ha fet Convergència a la feina de la comissió?", pregunta Amorós
Batet i Amorós al Parlament
Batet i Amorós al Parlament

La portaveu de Convergència a la comissió parlamentària que investiga el frau i la corrupció, Meritxell Borràs, ha al·ludit al diputat d’ERC, Oriol Amorós, de qui ha dit que aquest dilluns, durant la compareixença d‘Oleguer Pujol Ferrusola, s’ha dedicat “a fer de portaveu d’allò que ha dit el ministre Jorge Fernández i la Fiscalia“.

Amorós ha demanat un torn per al·lusions a les acaballes de la compareixença per criticar el comentari de la diputada convergent: “Quina contribució ha fet Convergència a la feina de la comissió?“, ha reblat el republicà.

“Respecte a la feina, entenc que s’ho qüestioni perquè són molts els que es qüestionen el bon ús d’aquesta comissió“, ha replicat, al seu torn, Borràs.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

NOTES ESPECIALS

Notícies més llegides