Què pensa el jutge Vidal de Duran i de Podem?

Jutge Vidal
Jutge Vidal

En una entrevista a Catalunya Plural (Eldiario.es), el jutge Santiago Vidal, suspès pel Poder Judicial, ha donat el seu parer sobre Podem i sobre les crítiques expressades contra ell pel líder d’Unió, Josep Antoni Duran i Lleida.

Vidal considera que “seria fantàstic viure en una Catalunya lliure associada amb l’Espanya de Podemos, per exemple”, i que “hem de tenir clar que els ciutadans espanyols són iguals que nosaltres i pateixen les mateixes les retallades dels drets socials”. Per això desitja, diu, “un canvi i que en les eleccions estatals de novembre de 2015 es produeixi una pujada significativa dels partits alternatius al bipartidisme“.

Pel que fa a Duran, recorda que “no hem tingut mai una relació excessivament cordial”. “Potser perquè en el seu dia vaig ser un dels jutges que va dictar sentències en el Cas Turisme, Cas Treball o el Cas Pallerols. És a dir, del presumpte finançament irregular del seu partit. Puc entendre que a nivell subjectiu no em tingui excessiu afecte. Respecto la seva opinió, però no la comparteixo”, explica.

Sobre el seu futur, assegura que té cinc opcions, no totes polítiques, i reconeix la seva amistat amb membres de Barcelona en comú. Descarta, això sí, “qualsevol opció que vingui de l’àmbit privat, de despatx o de l’àmbit bancari” i indica que prendrà una decisió “entre el 16 i el 23 de març. A tot estirar a finals de març.”.

(Visited 15 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari