A quina relació de Sánchez Camacho es referia Oriol Pujol?

alicia_sanchez_camacho_mira_amunt
alicia_sanchez_camacho_mira_amunt

Entre les perles que va deixar caure l’exsecretari general de CDC Oriol Pujol durant la seva compareixença davant la comissió parlamentària sobre el frau i la corrupció, va destacar una dedicada a Alícia Sánchez-Camacho: “Jo conec una ex-parella sentimental de Camacho… i no el convidaré a dinar per posar-li una gravadora en un florero i fer-lo enraonar…”.

Es referia a Xavier Sala-i-Martin, qui fa molts anys que exerceix la docència a universitats dels Estats Units. Allà va coincidir amb Sánchez Camacho, qui fou consellera laboral a l’ambaixada espanyola a Washington i delegada de Nacions Unides a Nova York.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides