La Fiscalia Anticorrupció i l’Oficina Antifrau escorcollen l’Ajuntament de Lleida

L'actuació s'engega arran les denúncies d'irregularitats de l'exprimera tinent d'alcalde
marta camps
marta camps

Efectius de l’Oficina Antifrau i de la Fiscalia Anticorrupció han escorcollat l’Ajuntament de Lleida aquest dimarts al matí. L’actuació es produeix arran de les denúncies d’irregularitats de l’exprimera tinent d’alcalde, Marta Camps, contra el paer, Àngel Ros, i el seu equip de Govern.

La mateixa Camps ha estat present en l’escorcoll, la primera investigació sobre el terreny d’Antifrau. S’han cercat evidències documentals i digitals de suposades irregularitats administratives, com ara les despeses municipals injustificades, denunciades públicament per Camps arran de la seva destitució i, anteriorment, el passat mes de desembre, davant la Fiscalia.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides