ERC aixopluga Santi Vidal

El jutge s'acomiada de l'Audiència en un bany de multituds
Santiago Vidal surt de l'Audiència Provincial
Santiago Vidal surt de l'Audiència Provincial

Centenars de persones, gairebé un miler, ha volgut acomiadar aquest divendres amb una ovació el darrer dia del jutge Santiago Vidal, apartat tres anys de la carrera judicial, a l’Audiència de Barcelona. Entre la multitud han abundat representants d’Esquerra –Vidal podria anar de número dos a la llista republicana per Barcelona- com els diputats Joan Tardà, Anna Simó, Pere Aragonès o Oriol Amorós. David Companyon i Salvador Milà, d’ICV-EUiA, l’exfiscal Villarejo, Muriel Casals, d’Òmnium i l’exconsellera de Treball, Mar Serna també s’hi han apropat per abraçar-se i donar suport al jutge.

Cap a la una del migdia, Santiago Vidal ha sortit de l’Audiència Provincial i la multitud l’ha rebut amb crits d'”independència”. També han cantat: “Tots som Santi Vidal” i “Llibertat d’expressió”. “Continuaré treballant aquests tres anys en un àmbit diferent de la Justícia per aconseguir el somni de la meva vida: veure néixer la república de Catalunya”, ha dit Vidal.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides