Qui fa una col·lecta per a la família Pujol Ferrusola?

Títol de la imatge
Títol de la imatge

Treballadors del CAP Sant Pere de Reus han començat a recollir aliments de marca blanca, mantes, roba i diners per a la família Pujol Ferrusola com a resposta a les declaracions de Marta Ferrusola davant la comissió d’investigació sobre el frau i l’evasió fiscals i les pràctiques de corrupció política

Ferrusola va dir que “no tenim ni cinc” i va explicar que els seus fills anaven “amb una mà al davant i l’altra al darrere”, i els impulsors d’aquesta iniciativa volen “tornar-los la pilota, utilitzant el seu propi sarcasme”, publica aquest dijous el Diari Més.

Els organitzadors d’aquesta col·lecta-protesta planegen enviar allò que obtinguin amb una carta que recordi la família de l’expresident la mala situació de la sanitat pública.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides