El PP demana que TVC tingui un canal exclusiu en castellà

Sallent recorda que existeix el sistema DUAL
Tv3
Tv3

Si més de la meitat de la població de Catalunya és castellanoparlant. Si el castellà és la tercera llengua més parlada al món. I si és la segona llengua a twitter… per què la TV3 només emet en català? Aquest és el raonament exposat per la diputada del PP, Marisa Xandri, aquest divendres a la Comissió parlamentària que passa comptes a la Corporació Catalana de Mitjans Àudiovisuals. El director de la televisió pública catalana, Eugeni Sallent, ha recordat a la diputada que existeix el sistema DUAL que permet veure les emissions en versió original.

“Proposem una cadena que retransmeti exclusivament en castellà. Per què no és possible, com al País Basc, que siguin els espectadors que escollin la llengua que vulguin?”, ha demanat Xandri.

“Emetem una sèrie d’una hora diària, ‘el Faro’, que la seva versió original és en castellà. Els catalans poden consumir majoritàriament televisió en castellà. La situació és clarament desigual, la nostra funció pública és seguir amb la política que estem aplicant”, ha replicat Sallent.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides