Spottorno, citat per declarar com a imputat per les targetes ‘black’

L'excap de la Casa Reial compareixerà el març davant el jutge Andreu
spottorno
spottorno

Entre el 9 i el 13 de març, desfilaran per l’Audiència Nacional 37 imputats pel cas de les targetes opaques de Caja Madrid que encara no havien declarat. Entre ells, l’exsecretari general Enrique de la Torre i l’excap de la Casa Reial Rafael Spottorno, qui exercí aquesta responsabilitat durant el regnat de Joan Carles I.

Spottorno va renunciar al seu càrrec posterior, el de conseller reial de Felip VI, quan va esclatar l’escàndol de les targetes black, però va negar haver fet “un ús indegut” de la seva targeta. Es va gastar 223.900 euros.

Els 37 exconsellers que declararan el mes vinent davant el jutge Fernando Andreu estan imputats per delictes d’apropiació indeguda o d’administració deslleial. Spottorno, en concret, està citat el dia 13.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides