Tres anys de suspensió per al jutge Vidal

Es jugava l'expulsió definitiva per redactar un esborrany de Constitució catalana
santiago vidal
santiago vidal

El Consell General del Poder Judicial ha suspès tres anys el jutge de l’Audiència Provincial de Barcelona, Santiago Vidal. La mesura s’ha aprovat amb els vots a favor dels 12 vocals conservadors i l’oposició dels altres nou membres de l’ens dels jutges.

Malgrat que tant el promotor de l’Acció Disciplinària del Poder Judicial, Antonio Fonseca-Herrero, com la Fiscalia proposaven expulsar definitivament Vidal de la carrera judicial, després d’una jornada maratoniana de debat l’ens ha decidit suspendre’l tres anys.

La primera reacció, abans que el CGPJ es pronunciés, ha estat de l’Associació Juristes per la Llengua Pròpia, que ha convocat una concentració de suport al jutge, aquest divendres a la una del migdia davant el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides