Ocupació del rectorat de la UB contra el ‘3 2’ de Wert

Primera jornada de protestes dels estudiants del 2015
ub rectorat
ub rectorat

Un grup d’estudiants ha passat la nit en l’edifici històric de la Universitat de Barcelona i ha ocupat el rectorat per exigir un compromís: que es pactin amb els estudiants les futures mesures i es traslladin les seves peticions al Consell Interuniversitari de Catalunya.

Amb aquesta acció, la més notable de la primera de les dues jornades de vaga, es manifesten per evitar l’aplicació del model ‘3 2’ del ministre José Ignacio Wert (tres anys de grau i dos de màster), exigeixen que la universitat sigui gratuïta i de qualitat, promouen la implantació d’un sistema de beques salari de suport als estudiants i demanen que els màsters que s’ofereixen ara esdevinguin públics, entre altres reivindicacions.

La gran mobilització dels estudiants universitaris catalans contraris al projecte educatiu de Wert té lloc aquest dijous, en la manifestació convocada a les 12 hores a la Plaça Universitat de Barcelona.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides