Els Mossos intervenen en una assemblea de Podem a El Prat

Discrepàncies entre oficialistes i un sector crític acaben amb l'expulsió dels darrers
Título de la imagen
Título de la imagen

Diumenge, a dos quarts de set de la tarda, es va celebrar a El Prat de Llobregat una assemblea de l’agrupació d’electors Se Puede amb l’objectiu de presentar les candidatures que optin a presentar-se a les municipals de maig. Després de discussions entre alguns de la seixantena d’assistents a l’acte, el consell ciutadà de la formació va trucar els Mossos d’Esquadra perquè fessin fora de la sala uns quants dels discrepants amb el discurs oficialista.

Segons ElPratRàdio, que ha entrevistat representants de les dues parts confrontades, els Mossos “no van tenir motius per fer fora ningú” però van convidar els díscols a abandonar l’esdeveniment. I aquests van accedir.

Malgrat que les assemblees de Podemos són obertes a tothom, José López, de l’àrea de comunicació del consell ciutadà de Se Puede El Prat, explica que “hi havia persones a l’assemblea que no complien amb el codi ètic perquè participen activament en una altra agrupació d’electors. Per tant no podien participar en el procés de creació de l’agrupació perquè temptaria contra el mateix”.

De la seva banda, Jordi López explica que “entre les excuses que van posar és que pertanyem a una plataforma electoral. Això és fals. Formem part d’Unitat Cívica Prat, que intenta la confluència entre associacions i veïns del poble. Som la part crítica de Podemos. Veiem coses que no ens agraden, coses que fa la direcció, que menteix i manipula. El senyor José López està denunciat cinc vegades al consell de garanties”.

(Visited 12 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari