Júnior repassa la seva col·lecció de cotxes de luxe

"Vaig comprar un Testarossa per una certa amistat, encara que no em feia cap il·lusió", diu Pujol Ferrusola
Jordi Pujol Ferrusola
Jordi Pujol Ferrusola

“I els cotxes. És tan llaminer això dels cotxes! Miri, hi ha gent que, pel que sigui, es pot comprar o, potser, es pot comprar i no li interessa o, potser, es pot comprar i l’interessa, doncs, un vaixell, un avió o cases, quadres, joies, una col·lecció d’incunables, una col·lecció de llibres antics religiosos… I a mi m’agraden els cotxes vells. I li diria que sé comprar cotxes dits ‘vells’, inicia la seva declaració Jordi Pujol Ferrusola, a la compareixença d’aquest dilluns a la comissió que investiga el frau i la corrupció, abans de començar a enumerar la llista de cotxes i motos que té.

El document adjunt, a partir del minut 13 i fins el final del vídeo editat es pot escoltar tant els models com l’any de compra. Destaca l’adquisició d’un Ferrari Testarossa el 2013, que Júnior va comprar “per una certa amistat, encara que no em feia cap il·lusió”.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides