Núñez perd el tercer grau

El Jutjat de Vigilància Penitenciària estima el recurs la Fiscalia
josep lluis nuñez
josep lluis nuñez

El constructor i expresident del FC Barcelona Josep Lluís Núñez Clemente i el seu fill Josep Lluís Núñez Navarro han perdut el tercer grau, que els permetia acudir a la presó només a pernoctar.

Condemnats ambdós per suborn a funcionaris de l’Agència Tributària en el cas Hisenda, van rebre el tercer grau i van sortir en llibertat el passat 24 de desembre, però posteriorment la Fiscalia, que considerava que aquesta concessió de semi llibertat anorreava la finalitat de la condemna, doncs s’havia concedit poc temps després de l’inici del compliment de la pena, va plantejar un recurs per aconseguir que fos revocat.

Ara, la revocació per part del Jutjat de Vigilància Penitenciària encamina Núñez i el seu fill novament a un tancament a la presó a temps complet, situació que només van viure entre el 16 de novembre i el 24 de desembre de l’any passat.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides