Padrós respon el Júnior: “O menteixo o traeixo”

L'antic cap de premsa de l'expresident no recula malgrat l'agror dels Pujol
ramon padros
ramon padros

Ramon Padrós, qui fou cap de premsa de Jordi Pujol entre el 1988 i el 1998, ha dit la seva aquest dimarts el matí a RAC1, sobre les compareixences d’aquest dilluns de l’expresident de la Generalitat, Marta Ferrusola i Jordi Pujol Ferrusola, fill primogènit del matrimoni, en la comissió sobre el frau i l’evasió fiscals. I no ha fet ni una passa enrere malgrat que l’han acusat d’haver mentit quan va comparèixer en la mateixa comissió, la setmana anterior.

Jordi jr. va declarar que allò que havia fet Padrós estava molt mal fet, que havia traït la confiança del seu pare. En resposta a això, Padrós ha assenyalat “una certa contradicció” dels Pujol: “O menteixo o traeixo”. En la seva intervenció radiofònica, l’excap de premsa ha desacreditat les tres mentides que li van atribuir els Pujol Ferrusola en les seves declaracions. En primer lloc, la referència a un viatge a Portugal on, explica Padrós, va resultar que el Júnior, efectivament, hi era. En segon lloc, la relació constatada entre la dimissió de Joaquim Triadú i la tibantor amb membres de la família Pujol pel que fa a les activitats dels fills. I en tercer lloc ha citat un comentari “d’incomoditat” de Carmen Alcoriza, la cap de Gabinet de Jordi Pujol, sobre la possibilitat que de les activitats dels fills sorgís un escàndol que erosionés l’activitat política de l’exMolt Honorable.

Sobre les acusacions de mentir del matrimoni Pujol Ferrusola, Padrós ha dit que “humanament ho puc entendre”, “com a estratègia de defensa”, però ha aclarit que fou contractat per la Generalitat de Catalunya “com a periodista”, que “no se’m va obligar a renunciar a la meva naturalesa” i que la seva lleialtat, en resposta al retret del Jordi Pujol jr., “és amb els fets”.

Tanmateix, Padrós ha explicat que tot allò que havia declarat estava ja dit abans i publicat en llibres i que es pot deduir de les compareixences d’aquest dilluns que les portes dels Departaments de la Generalitat estaven “perfectament obertes” per al Júnior i els altres membres de la família.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides