Marta Ferrusola: “No tenim ni cinc!”

La dona de l'expresident Pujol calla davant la majoria de preguntes dels diputats
Ferrusola i Fernàndez entren a la comissió
Ferrusola i Fernàndez entren a la comissió

El seu fill Jordi Pujol Ferrusola era qui va gestionar l’herència des dels 90. Va anar a Andorra una desena de vegades, tres o quatre a esquiar, i mai a dur-hi diners. I, en contra d’allò que el mateix Júnior va declarar al jutjat, ha negat que el seu fill tingués onze cotxes de luxe. Això sí, el Ferrari “el va comprar desballestat i el va arreglar”. Marta Ferrusola s’ha acollit al seu dret a no declarar, a la comissió sobre el frau i la corrupció celebrada aquest dilluns al Parlament, però, a diferència d’allò que va fer al jutjat, ha contestat alguna de les preguntes que li han fet els diputats.

Preguntada pel diputat ecosocialista Marc Vidal per la fortuna familiar, la dona de l’expresident ha assegurat que ni ella ni el seu marit no tenen cap compte a Andorra i que mai no hi ha anat allà a blanquejar diners. “No tenim ni cinc!”, ha dit. La diputada de la CUP, Isabel Vallet, li ha mostrat la declaració de patrimoni complementària, d’1,1 milions d’euros.

Davant la insistència dels diputats per saber si Ferrusola o Pujol han tingut comptes a l’estranger, la dona de l’expresident ha contestat: “Em fa molta pena aquest diàleg, Catalunya no s’ho mereix això!“.

(Visited 45 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari