Què busca i no troba el ministre Wert?

PAH Girona
PAH Girona

Un Director de Comunicació. Segons El Confidencial Digital, el titular del Ministeri d’Educació, Cultura i Esports no troba un periodista que faci de dircom dos mesos després que l’últim, José Manuel Grau, marxés a la Universidad Internacional de la Rioja (UNIR). Només ha rebut respostes negatives dels professionals que ha sondejat sobre una incorporació que només assegura nou mesos en el càrrec, els que queden per les eleccions generals.

Fonts ministerials citades pel mateix digital apunten que les tasques de dircom les cobreixen entre Raquel Martín, cap de comunicació de Cultura, i Luis Villarejo, cap de premsa del Consell Superior d’Esports (CSD), un rostre conegut a tertúlies futbolístiques de TV amb passat a Marca, EFE i el Reial Madrid.

(Visited 29 times, 1 visits today)
Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Feu un comentari