Ros i Camps intercanvien escomeses als jutjats

El paer denunciarà l'exregidora per haver-lo acusat de possibles irregularitats
ros
ros

El terrabastall generat per la destitució de la primera tinent d’alcalde de Lleida, Marta Camps, s’encamina als jutjats. No només perquè Camps ha assegurat que ha informat la Justícia de suposades irregularitats del paer Àngel Ros i el seu govern municipal, sinó perquè el mateix Ros ha anunciat que denunciarà Camps per aquestes acusacions, que considera que responen a una conducta “calumniosa i injuriosa” i a una revenja.

Pel que fa a les acusacions concretes, entre altres aclariments, Ros ha explicat que els 36.000 euros gastats en corbates i fulards, citats per Camps, figuren en una partida dels pressupostos i no suposaven malversació, i que els 12.000 euros en un viatge a Hannover totalitzaven les despeses d’un estand i del viatge dels representants de la capital del Segre. Tanmateix ha defensat la legalitat de totes les contractacions i ha negat que es fessin a dit.

Per la seva part, Camps acusa Ros de mentir, diu disposar de més documents “greus” i ha especificat que no va parlar d’il·legalitats, sinó de despeses desorbitades. “Els problemes no deriven d’una lluita personal“, ha explicat a RAC1, sinó del sistema de fer política que Ros, a parer de l’exregidora, imposa i que, ha dit, “deixa molt que desitjar en qüestions d’irregularitats, en qüestions de com s’han de gastar els diners públics i de com s’ha de gestionar un equip professional”. “A la gent, als funcionaris, no se’ls tracta amb coaccions, no se’ls tracta amb pressions, no se’ls tracta amb pràctiques, diríem, quasi mafioses“, ha afegit.

Iceta, amb Ros
En la línia de la justificació per part de Ros de la destitució de Camps, Miquel Iceta, líder del PSC, ha atribuït el conflicte a un trencament de la confiança aquest divendres, en una entrevista a Radio Nacional de España.

Iceta ha dit que quan s’elaboren llistes electorals sorgeixen sobresalts i ha lamentat les declaracions de Camps contra Ros. El líder dels socialistes catalans creu que aquest mullader no passarà factura electoral a l’actual paer.

(Visited 36 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari