Jordi Pujol jr. és imputat com a gestor dels diners d’Andorra

Va ser assenyalat per la seva família i declararà el 26 de març
Jordi Pujol Ferrusola
Jordi Pujol Ferrusola

El Jutjat d’Instrucció 31 de Barcelona ha imputat Jordi Pujol Ferrusola, a qui l’expresident de la Generalitat i tres dels seus fills -Marta, Pere i Mireia- van assenyalar com el gestor de la fortuna familiar amagada a Andorra en les seves declaracions davant la jutgessa Beatriz Balfagón.

El Júnior desfilarà per la Ciutat de la Justícia el 26 de març per donar explicacions sobre els diners que el seu pare diu que provenen del llegat de Florenci Pujol i Brugat, mort el 1980, una explicació amb la qual les xifres no encaixen.

En la declaració dels membres de la família Pujol Ferrusola per aquest afer, es va atribuir al fill primogènit la responsabilitat com a gestor dels comptes a partir del 1990, any de la majoria d’edat d’Oleguer, el fill més jove. Abans, segons van declarar, se n’havien encarregat com a homes de confiança Delfí Mateu (del 1980 al 1988), mort el 1993, i Joaquim Pujol Figa (del 1988 al 1990).

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides