Mas va inaugurar el gran negoci argentí de Jordi Pujol jr.

El president va negar estar informat de negocis com aquell
El president Mas, aquest dilluns al Parlament
El president Mas, aquest dilluns al Parlament

“Artur Mas inaugura les obres d’ampliació del port fluvial de Rosario (Argentina)”. Aquest és el títol d’una nota de premsa del 17 de juliol del 2003 que encara es pot consultar al web de la Generalitat de Catalunya.

El seu contingut explica la presència de l’actual president català, llavors conseller en cap, en la presentació de les obres de Puerto del Rosario, el gran negoci de Jordi Pujol Ferrusola a l’Argentina, i tira pel terra part de la declaració de Mas davant ‘la comissió Pujol’.

Mentida o amnèsia?
El president va negar el passat 9 de febrer haver conegut els negocis del Júnior però, explica El Confidencial (i apunten algunes biografies), Mas i Pujol Ferrusola tenien una estreta relació personal i xerraven sovint en aquella època i, a més, era ben conegut que el primogènit de l’exMolt Honorable participava de manera destacada, tot i que en un discret segon pla, en aquell projecte. Segons el mateix digital, Mas era conscient de la participació del Júnior en la controvertida ampliació portuària.

Mas diu que no ho recordava
En la sessió de control al Parlament d’aquest dimarts, Artur Mas ha dit que no recordava aquell acte i ha negat haver mentit, com ha assenyalat Albert Rivera. “Jo no he mentit, no li he negat que vaig estar a Rosario, vostè no m’ho va preguntar”, ha etzibat Mas.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides