Treballadors de TV3 denuncien “un fitxatge escandalós”

Duart contracta un exmembre d'Interior com a cap d'estratègia mentre denega reforços urgents
andreu joan martinez
andreu joan martinez

Andreu Joan Martínez Hernández, exdirector general d’Administració de Seguretat de Felip Puig a la Conselleria d’Interior, ha estat nomenat pel director de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA), Brauli Duart, nou director d’Estratègia i Marca de la Corpo.

Aquesta incorporació ha generat indignació entre els treballadors de TV3, com queda palès en un comunicat de la secció sindical de CCOO a Televisió de Catalunya.

“Un fitxatge escandalós”
Consideren “un escàndol” que des de la cúpula de la televisió pública catalana s’al·legui que no es poden contractar més efectius per substitucions i superar pics de feina amb reforços, suposadament per instruccions governamentals i prohibicions legals, i, en canvi, Duart incorpori un directiu extern per suplir un altre –Ramon Mateu abandona la Corpo- que cobrava un sou superior als 100.000 euros l’any.

L’aterratge de Martínez coincideix, remarca CCOO, amb la justificació per part de la direcció de TV3 de l’externalització del programa Dinamiks, per falta de personal. Els treballadors de TV3 es queixen de problemes greus de càrrega de treball per “l’embargament” de la contractació temporal i demanen que els empleats a temps parcial puguin donar un cop de mà amb ampliacions de jornada que, fins ara, han estat denegades.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides