‘La Razón’ hi torna: diu que Felip Puig va demanar el 5% en persona

Segona espremuda de la suposada denúncia contra el conseller
felippuig_cat
felippuig_cat

L’endemà del mullader generat per la publicació d’una informació a La Razón que revelava una denúncia d’un empresari francès a qui, suposadament, el conseller Felip Puig va demanar una comissió del 5% a canvi d’una adjudicació, el rotatiu conservador ha desplegat nous -però pocs- detalls, tot ignorant les declaracions de Puig, qui assegurava que engegarà accions legals contra allò que considera “injúries, infàmies i calúmnies”.

Segons “fonts coneixedores del cas” citades per La Razón, l’industrial francès va detallar que la suposada exigència de la ‘mossegada’ la va fer Puig en persona en una reunió i va aportar detalls, com ara dates, als investigadors, que ja disposen, diu la mateixa informació, de dades suficients per a lliurar en els pròxims dies un informe al jutge Pablo Ruz. Les indagacions sobre l’empresa que finalment va rebre la licitació figuraran en aquest informe, apunta el mateix diari.

El jutge Ruz, segons les fonts citades per La Razón, ha rebut informació sobre la investigació de l’afer “des del primer moment”.

(Visited 39 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari